Skip to content

Heeft u een ongeluk gehad en heeft u daarbij schade opgelopen? 

Onze juristen zullen u graag van dienst zijn met het behandelen van uw dossier en het vorderen van uw letselschadevergoeding naar aanleiding van het letsel dat u heeft opgelopen. U kunt op verschillende wijze letselschade oplopen, bijvoorbeeld op werk, in het verkeer of door een medische fout.

Letselschadevergoeding kent twee vormen; materiële letselschadevergoeding en immateriële letselschadevergoeding.


Materieel

Onder materiële schadevergoeding wordt verstaan de vergoeding voor letsel dat (gemakkelijk) uit te drukken is in geld. Denk hierbij aan de schade aan uw auto of denk aan medische kosten die u heeft moeten maken als gevolg van ongeluk.

Immaterieel

Onder immateriële letselschadevergoeding wordt verstaan de vergoeding voor letsel dat niet makkelijk uit te drukken is in geld. Hieronder valt stress, verdriet, geestelijke schade etc.

Schade? Wat nu?

Indien u schade heeft als gevolg van een ongeluk, neemt u contact met ons op. Naar uw wens zullen wij een vrijblijvende afspraak plannen bij op ons kantoor of desgewenst kunnen we met u een andere locatie met u afspreken. Tijdens de afspraak nemen wij de feiten met u door en geven wij u op voorhand de nodige informatie over het vervolg van de procedure en onze werkwijze. Gedurende het proces houden wij u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Met onze kennis en ervaring zullen wij uw belangen optimaal behartigen.

Letselschade aTaLex

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies?

Bel ons
E-mail ons