Skip to content

Een professionele vertaling nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij AtaLex kun u terecht voor beëdigde vertalingen. De vertalers zijn gespecialiseerd in juridische, medische en zakelijke vertalingen. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren advocaten, notarissen, makelaars, adviseurs en ondernemers.

Website vertaling

Uw website is uw visitekaartje. Daarom is het van belang dat deze met kwaliteit vertaald wordt. Onze vertalers zorgen met behulp van de juiste vakterminologie voor het juiste taalgebruik.

Menu vertaling

Binnen de multiculturele horeca is het van fijn dat uw gasten weten wat ze bestellen. Daarom verzorgen wij ook culinaire vertalingen. Naast menukaarten, vertalen wij ook andere teksten voor de horeca, bijvoorbeeld reclameaffiches, flyers etc.

Juridische vertaling

Wij onderhouden een duurzame relatie met advocatenkantoren en juridische adviesbureaus voor wie wij beëdigde vertalingen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het vertalen van beschikkingen, aangiften, dagvaardingen, contracten etc.

Officiële documenten

Indien u voor bepaalde doeleinden een beëdigde vertaling van een officieel document nodig heeft, kunt u ook bij onze vertalers terecht. Het vertalen van diploma’s, geboorteakten, koopakten, ouderschapsplan etc.

About us

Onze vertalers luisteren altijd naar de behoefte van de cliënt en relativeren daarmee wat voor hen van het grootste belang is. Om die reden is een groot deel van onze klandizie voornamelijk terugkerende cliënten en doorverwijzingen door cliënten. Ons doel is het vertrouwen van de cliënten te winnen en te behouden door optimale service aan te bieden.

Wij zullen u van een beëdigde vertaling op maat voorzien. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze vertalingen worden door een tweede vertaler gecheckt. Door efficiënt te werken, proberen wij uw vertaling zo snel en zo nauwkeurig mogelijk aan u te overhandigen.  Hiermee kunnen wij al onze cliënten in alle nodige aandacht voorzien tegen zo laag mogelijke kosten.

Vraag een vrijblijvend offerte aan


    Bel ons
    E-mail ons