Skip to content

Heeft u een juridische vraag als particulier of ondernemer?

Heeft u als ondernemer of particulier juridisch advies nodig omdat u een juridisch geschil heeft, uw rechtspositie wilt weten of heeft u hulp nodig bij het opstellen van juridische documenten, dan kunnen de juristen van ataLex u optimaal van dienst zijn.

 

De juristen van ataLex zijn gekwalificeerde studie Rechtsgeleerdheid en om die reden beschikken zij over de kennis van het rechtssysteem. De juristen zijn opgeleid om de meest voorkomende juridische conflicten scherp te analyseren en op een juiste wijze op te lossen. De expertise ligt in het Privaatrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht, Fiscaal recht en Ondernemingsrecht. Daarnaast kunt u ook terecht voor bestuurszaken, zoals bezwaar en beroep.

De juristen van ataLex houden een laagdrempelige instelling naar haar cliënten aan. Advocaten zijn inmiddels duurder dan juristen. Daardoor nemen cliënten gemakkelijk contact op indien zij vragen hebben, zodat eventuele vraagstukken in een vroeg stadium afgehandeld kunnen worden. Het is begrijpelijk dat het soms lastig is om hoge kosten te maken voor een juridische geschil. Door deze hoge kosten ziet men vaak af van een juridisch proces. Wij zijn van mening dat de kosten voor de procedure u niet moet weerhouden om aan te vechten waar u recht op heeft. Neem contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren.

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies?

Bel ons
E-mail ons